Tule nöyränä ja lähde nöyränä. Jokainen aikamääre tässä seurassa on takuulla unohtumatonta. Kanna tämän seuran tunnusta ylpeänä.

Ugmilla Viroon!

Torstai 27.6.2013:

Ensimmäinen reissupäivä alkoi leppoisasti 6.45 startilla Tampereelta. Edellisenä päivänä katsastusmiehen hyväksyvän leiman perseeseensä saanut Ugmi kaasutti matkaan kyydissään Hege, Jesse ja allekirjoittanut. Melko tylsän laivamatkan ja vielä tylsemmän ajomatkan kohokohdat löydätte ao. videosta.

Päästyämme vihdoin Otepäähän n. klo 16 sadepilvet olivat kaikonneet ja suuntasimme ensimmäisenä hotellille, joka todellakin ylitti odotuksemme! Tämä erittäin asiallinen majoitusfasiliteetti (GMP Clubhotel) järven rannalla saattaa olla Tokion tornihotellin jälkeen hienoin hotelli missä olen ollut.

Sisäänkirjautumisen jälkeen Ugmin keula käännettiin kohti kisakylää ja tuloskiessiä (panos: keskiketterä aulabaarissa). Jesse luonnollisesti korjasi potin meikäläisen joutuessa maksumieheksi. Rata täällä on todella messevä; on ylä- ja alamäkeä, avointa siivutusväylää ja muutama tiukka pilli. Par-lukema (63) saattaa olla pari-kolme heittoa liian löysä, mutta ei anneta sen häiritä.

Alue, jossa kisarata sijaitsee, on talviurheiluun keskittynyt urheilukeskus. Tehvandi Staadionilla järjestetään mm. hiihdon Maailmancup-osakilpailuja ja puitteet ovat sen mukaiset. Vierumäki on aika surkea yritelmä tähän verrattuna.

Kiessin jälkeen nautimme maittavat pizzat Otepään torin laidalla sijaitsevassa ravitsemusliikkeessä. Jälkiruoat hotellin baarissa ja Viasat Golf –kanava hotellihuoneessa viimeistelivät päivän.

 

Otepäälle iso peukku ensivaikutelmasta!

-KF-

Comments are closed.