Tule nöyränä ja lähde nöyränä. Jokainen aikamääre tässä seurassa on takuulla unohtumatonta. Kanna tämän seuran tunnusta ylpeänä.

Kisakauden avaus

Terssi!

DGCT avasi kisakauden viime viikonloppuna kahdessa maassa. Tekno ja Painaja vierailivat Prahan keväässä ja allekirjoittanut sekä hallitseva Tali Open mestari kisailivat Kankaanpäässä. En ole tarkkaan selvillä kaikista Prahan tapahtumista(tuskin ovat herrat itsekään), joten jätän Tsekkikisan läpikäymisen vähäiselle.

Kankaanpään kaudenavauskisa oli melko ihmisystävällinen, sillä DGCT:n synnyinseuduiltakin riitti, että lähti liikkeelle kahdeksan jäljestä. Yksipäiväinen kisa ei vaatinut myöskään majoitushommeileita, joten epätavallisesti kisareissulle lähdettiin oikeestaan vaan frisbeegolfin takia. Peikkomaisenpirteä Heke oli täydessä valmiudessa kello 8:03, kun kisakiesi kaarsi pohjolankadun residenssin eteen. Kamat loosteriin, He$$u etupenkille, lepposat peukkuläyssyt ja kohti Aululaa!

Muutaman pitstopin jälkeen perillä Kankaanpäässä, jossa Antin ystäviä olikin jo runsainmitoin paikalla.

Heke etualalla ystävät taustalla.

 

Pari lämmittely puttia ja kiessille. Viidentienristeys oli melko kesäisessä kunnossa ja jalat pysy kuivana. Itsekin alueella palvelleena hyvät muistot palasivat mieleen, kun 18.väylän heittopaikan taakse maastoutuneesta Sisusta nousevalle ryhmälle kajautettiin pari terävähköä käskyä: “Asento!” ja “Ojennus!”. Siinä tärkeimmät ensimmäisestä kierroksesta. Ruhtinaalliselle 3 tunnin ruokatauolle lähdettiin EGE’s pizzeriaan. Reissukumppani ja frisbeelegenda Heikkilä oli ystäviltään kuullut, että siä on hyvät setit. Tipitieto piti paikkansa, rullakebab oli valtaisa.
Sumppitauko

VIP-teltassa tarjoilu toimi ennen ja jälkeen kierroksen.

Ruokatauon aikana tietenkin rupesi satamaan vettä, räntää ja lunta. Olimme kuitenkin varautuneet kaikenlaiseen säähän ja hymyssä suin marssittiin toiselle kierrokselle. Toisella kierroksella DGCT heitti samassa poolissa, tästä kiitos sille kelle se kuuluu. Toinen kierros meni heitellessä ja sen jälkeen lähettiin kotiin.Kotimatkan alkajaisiksi varuskunnanristeyksessä törmättiin väliaikaiseen talveen, mutta siitäkin selvittiin.

Kesäkelit

 

Lopuksi vielä kuva Prahan keväästä, ettei jää se kisa ihan unholaan.

Lihas kuvassa punaisella paidalla ja Painaja vissiin farkuissa.

 Jopas oli taas tekstiä kerrakseen, ei muutaku ensi kertaan.

-Tiki

Comments are closed.