Tule nöyränä ja lähde nöyränä. Jokainen aikamääre tässä seurassa on takuulla unohtumatonta. Kanna tämän seuran tunnusta ylpeänä.

Äitienpäivänaatto Kivikossa

Termos!

Lauantaiaamu oli hädintuskin valjennut, kun DGCT-soturit aloittivat siirtymisen kotkanpesästä kohti Kivikon vihollispesäkettä.

Lähtö kotkanpesästä aamunkoitossa

 

Ensimmäinen pysäkki Pirkanhovilla, jossa meille tarjoiltiinkin varsin maittavaa (homeista) munakasta. Siitä jatkettiin matkaa lepposasti väritellen Riihimäelle asti, missä olikin jo pakko ottaa ns. rivinelonen. Kivikon liikuntapuistoon oli oikeastaan melko mukava ajella, koska takapenkinfrisbeesankari, Heikkilä, antoi täydellisiä ajo-ohjeita jatkuvalla syötöllä. Saavuttaessa kohteeseen kello 10:21 aurinko paistoi isosti ja järkevät ihmiset vaihtoi lyhyttä punttia jalkaan.

Kivikossa paisto arto isosti

 

Ensisilmäyksellä Kivikon radalla puitteet näyttivät erittäinkin hyvältä. Lämmittelyalueella kolme putti/lähestymiskoria ja heti ensimmäisellä väylällä vesieste, hienoa! Kierroksella kaikkien peli kulki jälleen niinku pitääkin eli lötää mukille ja puttia pömpelii. Missaamatta yhtään puttia Heikkilän Antti voitti rundin.

Kiässillä

Radan ensimmäinen par 4, ei haastetta ammattimiehille.

 

Kiässin jälkeen MVK:n kyydillä täyttä Itikseen eväälle. Helsinkiläistynyt Heke antoi jälleen hyvää tipiä ruokapaikoista ja maistuvaa oli. Masu täynnä painettiin takaisin aurinkoiseen Kivikkoon ja saapuessamme paikalle tavattiin myös muutama paikallinen hörhö, taisi jokunen tuosta porukasta olla jopa Turusta asti. Toisen kierroksen alusta asti kävi selväksi, että Pune Puttimies pitää meitä muita täysin pilkkanaan ja tyylittelee helppoon kierrosvoittoon. Edes yksittäinen kyy ei saanut Gaattorianssia herpaantumaan, vaan tuo vuorentaustan velho kyykytti muita toppahousuissaan minkäkerkesi.

Anselmi otti kiessillä tuntumaa myös laskettelurinteeseen.

 Kaikenkaikkiaan Kivikko on hieno rata. Ainoastaan loppupään metsäväylät eivät oikein palvele muuten hienoa kokonaisuutta.

Heke tanssahteli hetken myös Marko Palon kanssa kiässin lomassa

 

Täältä tähän,

-MVK

Comments are closed.