Tule nöyränä ja lähde nöyränä. Jokainen aikamääre tässä seurassa on takuulla unohtumatonta. Kanna tämän seuran tunnusta ylpeänä.

DGCT vieraili Kangasalla

Tervehdys fribahörhöt ja muutkin palleroiset!

DGCT vieraili sunnuntaina 21.4.2013 Kangasalan Ranta-Koiviston frisbeegolfradalla avaamassa kauden 2013 heittelyt. Paikalla pöödittämässä oli Finu, Pune, Iikeli, Heinola, Tiki ja tietenkin kaikkien hörhöjen suosikki Heke! Kaikilta osallistujilta lähti vuoden ensimmäiset heitot kädestä. Talven aikanahan totutusti DGCT latautuu miettimällä kaikkea muuta kuin frisbeegolffia ja tästä osoituksena yksi takavuosien suomenmestari, sunnuntaina kellarista kassia hakiessaan, löysi sieltä viimevuoden SM-kisoissa syömättä jääneen subin(täytteenä Italian BMT).

 

Itse heittelyyn lähdettiin perinteisesti hampaita kiristellen kisaamaan kollosta. Kaikkien suoritukset olivat ilmiömäisiä ja ainoastaan hieman vielä kurainen nurtsi sai osan pöödeistä muuttumaan ihannetuloksiksi. Pari rundia heitettiin(paitti John vaan yhden) ja voittoon kummallakin kierroksella tyylitteli varmoilla suorituksilla Jesse “tirehtööri” Heinonen. Liekö saanut subista hieman lisää pontta avauksiin?

Onsehelppoohekelle

Kaiken kaikkiaan komia päätös sunnuntaille ja heittojen taso lupaa DGCT:lle voittoa jokaisesta kisasta mihin joku jäsenistä osallistuu. Normaalisti.

Palaillaan kauden mittaan.

-Tiki

Comments are closed.