Tule nöyränä ja lähde nöyränä. Jokainen aikamääre tässä seurassa on takuulla unohtumatonta. Kanna tämän seuran tunnusta ylpeänä.

Kolikon kääntöpuoli

Sana kääntöpuoli omaa useita eri merkityksiä. Tämä DGCT-blogi tulee tarjoilemaan aika ajoin hieman toisenlaista näkökulmaa frisbeegolfina tunnettuun urheilulajiin.

DGCT:n jäsenenä kisareissu on aina kokonaisvaltainen kokemus eikä pelkästään muovin viskomista. Tarkoituksena ei ole selostaa kierrosten kulkua väyläkohtaisten tulosten kera (nosiitäolistullubirdiemutkusiihentulisesorsajasitmullatuliearlylokki), näitä blogeja löytyy jo hulluuteen asti. Haluan nimenomaan tuoda sanoin (ja myös kuvin) esille sitä, mitä tapahtuu kierrosten jälkeen. Mitä sitten tapahtuu, kun viimeinen putti on laitettu mukiin ja mitalit pujotettu kaulaan.

Useasti rakkaan lajiimme lieveilmiöt ovat mielenkiintoisempia ja hauskempia kuin itse peli…

 

Palataan,

Finu

Comments are closed.